about
QUOTES

Bij Quotes kan je genieten van een lekker glas wijn, cocktail/mocktail, een digestief of een heerlijk biertje. Bij een lekker drankje hoort in onze ogen ook iets om te knabbelen. Onze kwalitatieve "bites" zorgen hierbij voor een mooie aanvulling.

Funky muziek en een vrolijke bediening zorgen voor een sfeer waar we je op en top in de watten kunnen leggen. 

De naam "Quotes" is ontstaan door de kracht die een quote kan hebben. Een Quote kan ons doen lachen of inspireren in enkele seconden.
Dit is dan ook ons doel in onze zaak. 

about
BRAM VAN GEERT

Als 16 jarige student kwam Bram al snel in aanraking met de horeca. Ieder weekend was hij aan de slag achter de bar. 
Sindsdien wist hij dat horeca zijn passie was en droomde meteen van een eigen zaak. Op z'n 19de ging hij dan ook meteen met z'n vader een avontuur aan om de concessie van het cultureel centrum in Beveren over te nemen.
Van de toenmalige cafetaria maakten ze iets moois waar iedereen terecht kon.
Na 3 jaar verliep de concessie waarop Bram op zoek ging naar iets nieuws. Hij deed ervaring op in andere horecazaken en werd assistent manager van een pizzaketen. Maar al snel werd duidelijk dat hij het ondernemerschap miste. Hij startte een broodjesbar die hij na 4 jaar verkocht om te gaan wereldreizen.
Bij terugkomst kwam hij in aanraking met de makers van First Dates waardoor hij sindsdien beter bekend is als barman van het programma.
Na de uitwerking van een nieuw horecaproject genaamd "Quotes" is dan nu eindelijk de grote droom van Bram werkelijkheid geworden.
Een eigen bar in hartje Antwerpen. 

" Ik wil mensen iedere keer opnieuw een heerlijke tijd laten beleven. 

about
THE TEAM


Bram

Oprichter


Damla

Student [Barman / Bediening]Lina

VerantwoordelijkeAlexander

Flexi [Bediening]


Beitske 

Flexi [Bediening]

Liz


Student


Lien

Mede Oprichter